SOĞUKKANLI HALİYLE DİKKAT ÇEKEN ZANLI: BANA İHANET ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM

Erzurum’da dün 5 çocuk annesi Hanım Çakmak'ın öldürülmesinin arkasından 'aşk ilişkisi' çıktı.

18 Mart 2015 Çarşamba 18:44
SOĞUKKANLI HALİYLE DİKKAT ÇEKEN ZANLI: BANA İHANET ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM
Erzurum'da bıçaklandıktan sonra bir iş makinesinin altına atılan evli ve 5 çocuk annesi 32 yaşındaki Hanım Çakmak'ın öldürülmesinin arkasından 'aşk ilişkisi' çıktı.

Merkez Palandöken ilçesi Yenişehir semtindeki Şifa Sokak'ta bir iş makinesinin altında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Hanım Çakmak'ın katilini bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Elde edilen bilgiler doğrultusunda gece yarısına doğru zanlının kimliğini belirlen polisler, gece yarısından sonra 28 yaşındaki Lokman Serçeoğlu'nu evine operasyon düzenledi.
 
GİZLİ AŞK
 
Adli Tıp Kurumundaki otopsi raporuna göre 19 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Hanım Çakmak'ın bekar Lokman Serçeoğlu'yla 5 yıldır gizli ilişki içinde olduğunu belirledi. Daha önce de sevgilisinden şiddet gördüğü için şikayetçi olan Hanım Çakmak'ın başvurularından yola çıkarak sonuca ulaşan polise ifade veren Serçeoğlu, suçunu itiraf etti. Serçeoğlu'nun ifadeleri doğrultusunda cinayet, şöyle işlendi:
 
17 Mart günü öğle saatlerinde Lokman Serçeoğlu, genç kadının oturduğu apartmanın önüne giderek cep telefonuyla aradı. Dışarı çıkan Hanım Çakmak ile buluşan Lokman Serçeoğlu, apartmandan yaklaşık 50 metre uzaklıktaki Şifa Sokağa gittiler.
 
BIÇAKLAYIP SAĞLIK EKİPLERİNİ ARADI
 
Lokman Serçeoğlu, burada iddiaya göre Hanım Çakmak'tan eşinden boşanmasını istedi. Hanım Çakmak, ardından ihtiyacı olduğunu belirterek para istedi. Yine iddiaya göre, para istemini kabul etmeyen Serçeoğlu'na, Hanım Çakmak tokat attı. Bunun üzerine Lokman Serçeoğlu, sinirlenip Hanım Çakmak'ı bıçaklayarak iş makinesinin altına attı. Ağır yaralı olan Hanım Çakmak için 112 Acil Servis'i arayan Lokman Serçeoğlu, adresi vererek "Yaralı bir kadın var" diye ihbarda bulundu.
 
BOŞANDIĞI EŞİYLE TEKRAR EVLENMİŞ
 
Öte yandan Hanım Çakmak'ın 14 yaşında evlendiği en büyüğü 15 yaşında olan 2'si erkek 3'ü kız 5 çocuğunun bulunduğu bildirildi. Komşuları Hanım Çakmak'ın bir süre kız yurdunda çalıştığını, eşiyle 2010 yılında boşandıktan sonra geçen yıl tekrar evlendiklerini söylediler.
Mahkemenin hakkında tutuklama kararı verdiği Lokman Serçeoğlu tutuklanarak cezaevine konuldu.

Editör

Son Güncelleme: 18.03.2015 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.