LİSELİLERİN KISKANÇLIK TARTIŞMASI AĞIR CEZA'DA BİTTİ

Kız arkadaşını kıskandığı için gelen arama ve mesajlara bakmak için cep telefonunu alan V.P. (19), gasp suçundan tutuksuz yargılandığı Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, müştekinin şikâyetçi olmayınca dava dosyası düştü.

20 Şubat 2014 Perşembe 14:39
LİSELİLERİN KISKANÇLIK TARTIŞMASI AĞIR CEZA'DA BİTTİ
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, V.P. (19), kız arkadaşı S.I.’nın (18) önünü keserek, “Seni arayan kim?” diyerek cep telefonuna gelen mesajlara bakmak istedi. Genç kızın telefonu vermemesi üzerine cebinden zorla alarak uzaklaştı. Olayın polise bildirilmesi üzerine V.P. arkadaşının cep telefonunu karakola getirerek teslim etti.

CEZA EVİNDE 4 GÜN SONRA, TAHLİYE EDİLDİ

Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan V.P. ‘yağma’ suçundan tutuklanarak cezaevine kondu. Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakkında 6 ila 10 yıl arasında değişen hapis cezası istemi ile dava açılan V.P.’, Avukatının bir üst mahkemeye itirazı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere 4 gün kaldığı cezaevinden tahliye edildi.

“KISKANDIM, ÖZÜR DİLERİM”

Mahkemeye gelerek olayı anlatan müşteki S.I., ”Kendi aramızdaki anlaşmazlıktan doğan tartışma ile vermek istemediğim telefonu Volkan elimden aldı. Şikâyetçi değilim” dedi. Duruşmada özür dileyen V.P. ise, ”Kız arkadaşımın başka bir erkekle konuştuğu şüphesi ile sadece gelen arama ve mesajlarına bakmak için istedim. Kötü bir niyetim yoktu. Özür dilerim” dedi.

Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan Volkan P. hakkında, müşteki kız arkadaşı S.I.’nın şikâyetçi olmaması, suçun vasfının değiştiği gerekçesiyle dosyasının düşürülmesine karar verdi.

Editör

Son Güncelleme: 20.02.2014 14:40
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAğır CezaLiseli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.