Erzurum’dan suç duyurusu

Erzurum’da AK Parti Gençlik Kolları ile sivil toplum kuruluşları, katıldığı bir televizyon programında imam hatip liseleri ile ilgili yaptığı konuşma nedeniyle Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.

admin
admin
12 Eylül 2020 Cumartesi 10:13
Erzurum’dan suç duyurusu

Erzurum Adliyesi önünde toplanan AK Parti Gençlik Kolları, Ensar Vakfı Erzurum Şubesi ile İlim Yayma Cemiyeti Erzurum Şubesi üyeleri, basın açıklaması yaptı.

İlim Yayma Cemiyeti Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Mehmet Meral, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de imam hatip liselerinin insanların milli ve manevi anlamda güçlenmesine vesile olduğunu söyledi.

Ensar Vakfı Erzurum Şubesi adına açıklama Recep Ertuğay ise her gün televizyon programlarında ve sosyal medyada halkın manevi değerlerine karşı hakaretler yapıldığını ve buna asla seyirci kalmayacaklarını belirterek, "O cümleleri kuranlar, 28 Şubat yıllarından günümüze kadar Müslümanlara karşı kinini, nefretini fırsat buldukça dile getirmeye cüret eden bir güruhtur. Her kim olursa olsun, milli ve manevi değerlerimize karşı kim düşmanlık ediyorsa bunlar karşısında susmayacağız. Bugün burada açacağımız dava bir başlangıçtır." diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları adına konuşan İl Başkan Yardımcısı Gökberk Kocaaliler de imam hatiplerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere önemli şahsiyetlerin yetiştiğine işaret ederek, imam hatip liselerinin ülkedeki eğitim sisteminin önemli bir parçası olduğunu anlattı.

Açıklamaların ardından grup, adliye binasına girerek Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 13.09.2020 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.