Erzurum ve İzmir'de uyuşturucu operasyonu

Adliyeye sevk edilen 28 zanlıdan 25'i tutuklandı.

admin
admin
24 Şubat 2018 Cumartesi 10:49
Erzurum ve İzmir'de uyuşturucu operasyonu

Erzurum ve İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 28 şüpheliden 25'i tutuklandı.

Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarının yakalanması amacıyla Erzurum ve İzmir'de çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucu "iştirak halinde uyuşturucu ticareti yapmak ve nakletmek" suçundan Erzurum'da 27 şüphelinin yanı sıra İzmir'de askerliğini yapan bir zanlı yakalandı.

Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartıldı.

Cumhuriyet savcısınca sorgulanan zanlılardan 25'i sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 3'ü serbest bırakıldı.

Soruşturmada 49 kişi hakkında da "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak" ile "uyuşturucu madde nakletmek" suçlarından yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.