Erzurum'daki silahlı kavgada flaş gelişme

Kentte dün iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin öldürüldüğü, 4 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 8 zanlı yakalandı

admin
admin
04 Eylül 2019 Çarşamba 20:47
Erzurum'daki silahlı kavgada flaş gelişme

Erzurum'da dün iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin öldürülmesi, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin 8 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, dün gece Abdurrahman Gazi Mahallesi'ndeki bir fırında, aralarında fırın çalışanlarının da bulunduğu iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan silahlı kavgada 19 yaşındaki Muhammet Emin Yılmaz'ın öldürülmesi, 4 kişinin de ağır yaralanması olayına karışan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Çalışma sonucu, söz konusu silahlı kavgaya ilişkin Aralarında Erzurum Fırıncılar Odası Başkanı Abdulkadir Ş.’nin de bulunduğu Murat G., Resul Ş., Oğuz D., Gürkan A., Kıyan Y., Orhan D. ve Y.Ş., bugün yapılan işlemeleri sonrasında Erzurum Adliyesine sevk edildi.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Palandöken Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Zanlılar daha sonra polislerce Erzurum Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

Olay, dün gece saatlerinde Erzurum’un Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesinde gerçekleşti. İddiaya göre daha önce çalıştığı fırın sahipleri ile alacak verecek konusundan tartışan şahıs yanına aldığı üç arkadaşıyla birlikte fırın sahiplerinin evinin önüne gitti.

Aralarında Erzurum Fırıncılar Odası Başkanı Abdülkadir Ş.’nin de bulunduğu iki grup arasında çıkan tartışma sonrası silahlar çekildi. Yaşanan arbedede ekmek fırınının sahipleri gelen 4 arkadaşı ve yoldan geçen bir vatandaşı ağır şekilde yaraladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri yaralıların üçünü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırırken ikisini ise Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanesine kaldırdı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Muhammet Emin Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken 4 yaralının durumu ise ciddiyetini koruyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.