ENİŞTE KATİLİNE MÜEBBET HAPİS CEZASI

Erzurum'da bir süre önce küfürlü SMS mesajları ile çıkan tartışmanın cinayetle sonuçlandığı dava karara bağlandı.

04 Aralık 2013 Çarşamba 16:55
ENİŞTE KATİLİNE MÜEBBET HAPİS CEZASI
Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında eniştesi Muammer Onay'ı (35) 'kasten öldürmek' suçundan tutuklu yargılanan Uğur Önal, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 

CİNAYETE GÖTÜREN O MESAJLAR

Cinayet olayı, geçtiğimiz 16 Ağustos 2013 günü Evren Paşa Mahallesi 3. Konak Sokak Yiğit Ap Kat: 2 numaralı evde meydana gelen cinayete Uğur Önal'ın ablası Bircan Onay (31) gönderdiği SMS mesajlarının neden olduğu ortaya çıktı.

İddianameye göre, Uğur Önal (26) olay günü ablası Bircan Onay'ın (31) cep telefonuna "Sen kimsen ya, yoksa polis eniştemiz mi gelip beni vuracak ya da pişirik kocan mı ?", "Gerçekleri söylüyorum senin dinin Allahın olmuş para" ve " Merak etme yakında seni de satar, satmadığı da meçhul bu mesajı da okut" diye mesaj attı. Bu esnada eşinin yanında olan Muammer Onay, mesajı görünce, çılgına döndü ve kaynını aradı. Uzun bir süre sonra telefona cevap veren Uğur Önal ile Muammer Onay arasında çıkan tartışmada eniştesi Muammer Onay'ı vurarak öldürmüştü.

"PİŞMANIM’ DEDİ

Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası ile yargılanan Uğur Önal'ın bu gün görülen karar duruşmasında da pişman olduğunu itiraf ederek şunları söyledi: “Telefonu açtım ve tartıştık. Sinkaflı küfürler etti. Eniştemin beni savcılığa şikâyet ettiğini öğrendim ve nedeni öğrenmek için ablamın evine gittim. Eniştem yoktu. Ablama, Beni neden savcılığa şikâyet ettiniz' diye sorduğumda eniştem "Bircan kapıyı aç" diye bağırmaya başladı. Ablam enişteme, "Bırak gitsin" dedi ama eniştem benim boğazıma sarılarak, "Hayır gidemezsin, polisler gelecek" dedi ve bana vurdu. Bende karşılık verdim. Eniştemin karnından yaraladığımı gördüm. Eniştem yere düşünce ben evden uzaklaştım. Daha sonra da beni arayan polise teslim oldum. Kesinlikle öldürme kastıyla hareket etmedim. Pişmanım."

KASTEN ÖLDÜRMEK SUÇUNDAN MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında eniştesi Muammer Onay'ı (35) 'kasten öldürmek' suçundan tutuklu yargılanan Uğur Önal, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme verilen hükümle birlikte sanık Uğur Önal’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Editör

Son Güncelleme: 04.12.2013 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.