İstanbul seçimi sonrası, biz nerede yanlış yaptık demesi gerekenlerin dışında.! Bir sorgulama furyası almış başını gidiyor.!

Her seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de, milletin iradesine ipotek koymak üzere ajitasyon ve manipülasyonun ilkesizce tavan yaptığı seçim sürecini ve milletin verdiği mesajın okunmasının ve sağlıklı tahlilinin yapılabilmesinin önüne geçmek için bu celseye hüküm koyma yarışı maşallah truva atları eşliğinde almış başını gidiyor.!

Ne hikmetse; dün 1000 yıl devam edecek denen 28 Şubat askeri vasiyetine alkış tutanlar.! Tankları selamlayanlar.!

Dün Amerika ve Avrupa’ya kuyruk sallayıp manda ve himayeci fikirleri ile 1923 Cumhuriyetini 2. Kez kurmak isteyen devşirme ve dönmeler.!

Dün Devleti ve güzide kurumlarını ele geçirmeye çalışan Fetöcülere ve onlara pirim veren ivme kazandıran siyasilere ve idarecilere methiyeler dizerek şahsi ve siyasi konum elde eden medyanın, iş dünyasının ve siyasetin fareleri.!

Dün çeşitli sivil ve bürokratik vesayete yelken açanların kucağında Askeri vesayeti kıskanç altına almak için yapılan askeri operasyonlara , Ergenekona, sarıkıza, balyoza vesaire.. önce alkışlayıp, sonra küfreden dansözler

Dün Açılım furyasına sevdalanıp, özgürlük ve demokrasi şarkısını kandilde dillendiren alçaklar,

Akabinde Devletin kadife eldiven içerisindeki demir yumruğunu yiyenleri görünce vatanperver, milliyetçi kesilen asalaklar,

Dün Gezi olayları, 17.25 leri, terör eylemlerinin sonuçlarına göre duruş almayı bekleyen omurgasızlar,

Dün 15 Temmuz hain kalkışması gecesi pusuya yatıp sabaha kim ayakta kalırsa ona yaltaklanan, kucağında yer almaya çalışan yosmalar,

Dün patronlarından, iktidardan aldıkları akçeler kadar yazan, çizen, konuşan, tartışan, sorgulayan sırtlanlar

Bugün maalesef hep aynı değişmeyen silüetleri ile ekranlarda, gazete sütunlarında, kurumlarda, mecliste, bakanlıklarda, danışmanlıklarda, konum ve mevzilerini koruyarak hala daha konuşmaktalar, tartışmaktalar, yargılamaktalar ajitasyon ve maniplasyonda sınır tanımamaktadırlar.!

Ve yarın dün 27 mayıscılara, 12 eylülcülere, 28 şubatçılara, Ergenekonculara, Balyozculara, Sarıkızcılara, Gezicilere, 17-25 cilere ve önce kahraman diyip sonra hain yaftasını yapıştıran bu sırtlanlar, muhtemel, yarın 15 Temmuz’un her kesimden mağdurlarına hain, gerçek sabıklarına ise kahraman diyerek aynı nakaratı seslendirecekler.

Kim mi bunlar, fazla uzakta aramayın her dönemin, iktidarın ve güçlünün rengine ve mevzisine rahatlıkla dönebilen, girebilen ve dün destek aldıklarına bu gün rahatlıkla sövebilen Devranın döndüğünü hissettikleri bu gün ise İstanbul seçim sonuçları üzerinden, İmamoğlu’nu yere göğe sığdırmayarak ve AK Parti’yi yerden yere vuruyorlar.

AK Parti’yi ve liderini yere göğe sığdıramayıp, günahına da, sevabını da, yanlışına da, doğrusuna da, ‘padişahım sen çok yaşa’ soytarılığı ile alkış tutup, yalakalıkta sınır tanımayan,

Bu gün ise İstanbul seçim sonuçları ve İmamoğlu üzerinden AK Parti’yi sorgulayan, yargılayan, her kesimden kanaat önderi rolü üstlenmiş bu ekran yosması ve medya fareleri ve onların bu vazgeçilmez kılan mihmandarları karşısında artık her şey açık ve nettir.

Bu yosmalar, dönmeler, devşirmeler, dansözler bu kez veremeyecek hükmünü bu celsenin, 2023 Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiye için hazır olun Bozkurt’lar Hüküm sırası sizin.!

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.